Waar moet ik op letten bij het kopen van airconditioners?

Lees de doos. Ik ben hier om u te vertellen over een goede airconditioner en hoe het te gebruiken. Lees verder om te zien mijn top picks voor airconditioners. GleichermaƟen mag Gereedschap Leerbewerken einen Test sein.

Voordat ik aan de slag, laat me verduidelijken: Ik heb geen idee wat ik het over heb als ik zeg "een airconditioner die een goede baan doet", en ik heb geen idee of het eigenlijk een slechte airconditioner. Ik bedoel, ik heb er een paar gezien, maar ze vinken ook niet echt alle vakjes aan: Ik probeer zo vaag mogelijk te zijn, maar dit is precies wat ik zie als een goede airconditioner. Dat gezegd zijnde, hier zijn mijn top picks: De volgende zijn niet airconditioners ik adviseer voor u om te kopen; ze zijn airconditioners die ik persoonlijk in handen heb, en die ik gebruik op een dagelijkse basis. De airconditioners genoemd zijn degenen die het beste werken voor mij, en ze zullen prima doen als je in de markt voor een nieuwe of oude airconditioner. Als je niet zeker weet wat je wilt, vraag het dan!

Bose Ihe A9R

Dit is mijn top keuze voor een goed uitziende, betrouwbare en relatief rustige airconditioner. Het is een beetje groot, maar dat vind ik niet erg; Ik heb twee grote flatscreen-tv's die prima zijn, en als ik geen tv in mijn kamer heb, kan ik meestal gewoon de achterkant van de koelkast openen en hem daar aanzetten.

Dit is de grootste airconditioner die ik bezit, en het werkt heel goed; het enige ding is, het is niet zo comfortabel als die in mijn andere twee kamers, dus het is geen goede keuze als je grote ruimtes. Betrachten Sieobendrein den Online Platform Marktplaats Vergleich.

Bose Ihe A5

De Ihe A5's grootte en vorm past echt bij mijn kamer, die ik niet wil veranderen. Kan ik airconditioners kopen op Amazon? Het heeft ook veel opties, en het is gemakkelijk te installeren en aan te passen. Het is ook relatief goedkoop (ongeveer 15 euro op ebay), en je er een krijgen in een winkel als Best Buy, Amazon of Walmart (hoewel ik niet weet wat de prijzen zijn voor die winkels in Europa). Als Folge ist es offensichtlich sinnvoller als airconditioner.

Dit is de Ihe A5 met de kabel en antenne (het blauwe deel is een draadloze, niet aangesloten op de muur). Het is ook een van de betere modellen, met een behoorlijke hoeveelheid opties en een aantal goede functies: het heeft twee ventilatieopeningen, een ingebouwd licht, een power switch, een afstandsbediening , en het wordt geleverd met een draadloze antenne.

Ik heb ook gebruik gemaakt van de Ihe A5 op te zetten mijn nieuwe draadloze router.

De draadloze kaart die ik kocht had een 4-poorts USB-hub, maar degene die ik gebruikte is een single-port hub.

Dus ik kan de draadloze kaart en de draadloze router aansluiten op de ethernet-poort op dezelfde machine (met de ethernet-kaart aangesloten), die meestal wordt gebruikt door de TV of andere media center.