Dus we testen

Dus we geven je gewoon de goedkoopste, meest nuttige airconditioner voor je geld. Hier zijn onze tests en onze tips.

Ter vergelijking, hier zijn de testresultaten voor alle airconditioner merken getest. Klik hier om te vergroten. Nu bent u klaar om de test te nemen voor de laagste airconditioner op de markt. Hoe meet je je koelprestaties? Je moet een goede, goed afgeronde gereedschapskist hebben. De meest betrouwbare van deze, natuurlijk, is de temperatuur sonde. Hier zijn de beste eenrichtingstemperatuur sondes beschikbaar: Een zeer goedkope one-way sonde kan geven u een goede, zo niet perfect, lezen: $ 3 of minder. Dat is geen slechte prijs voor wat je krijgt. Dat komt omdat de kosten per 1°C meer zijn dan veel thermometers kunnen kosten. U hebt een sonde nodig met een nauwkeurigheid die de lagere temperaturen van 30°C – 30°C kan bereiken voor een binnenairconditioner.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we u nu een brede selectie van geteste en goedgekeurde airconditionerproducten aanbieden, die door onze technici zijn getest.

De tests omvatten een reeks producten die beschikbaar zullen zijn in zowel versies met airconditioning als niet-voorzien van airconditioning. De selectie zal worden bijgewerkt als meer producten geschikt blijken te zijn. Een aantal airconditioners worden ter plaatse getest en onze technici zullen u op de dag van de tests adviseren. Laat ons weten welke airconditioner de beste keuze voor u is op het moment dat u bestelt en wij adviseren u graag of de resultaten gunstig zijn. Dit is een gratis service voor alle nieuwe klanten, die u bij elke bestelling krijgt. De service die wij u bieden is gratis en wij zullen u voorzien van de details van de airconditioner die bij u past. De service is beschikbaar voor al uw airconditioners en we hebben ook een selectie van airconditioners tentoongesteld op de testlocatie.

U de lijst van merken die hier bezocht (we hebben steeds een heleboel van hen).

We zijn een kleine blog met veel fans en een gemeenschap waar we trots op zijn om deel van uit te maken. Maar we zijn ook een startup die werkt aan een heleboel nieuwe dingen en nieuwe ideeën. Met dit soort doelen in het achterhoofd, ik denk dat de makkelijkste manier om feedback te krijgen op onze site en hoe we konden de gemeenschap meer open te maken is om iedereen te laten weten. Hoe meer mensen kunnen bijdragen, hoe beter. Laat het ons weten. We willen dat je erbij betrokken raakt. Deel ons bericht op Facebook en Twitter en help de community vorm te geven. Het zijn een paar gekke maanden geweest. Het was een gekke maand. Ik wilde zeggen : "Ik ben trots op je" en de rest van de blog post ging gewoon een verontschuldiging dat ik geen actie in de nabije toekomst te zien.