contacteer mij

Contact Form

Ik sta altijd open voor een discussie op mijn blog. Als u een vraag, een zorg of een suggestie, aarzel dan niet om mij te schrijven. Dit blog vind je hier ook in het Nederlands (http://airconditionergelijk24.nl/index.php?topic=3764&context=de). Als u het lezen van deze blog en wil graag bijdragen, dan u gerust gebruik maken van de volgende link: Voel je vrij om vragen / zorgen / idee├źn hier of e-mail me direct (zie de contact sectie). Wees geduldig met mij tijdens het bewerkingsproces en zorg ervoor dat uw vragen redelijk, duidelijk en beknopt zijn (het is niet genoeg om gewoon te zeggen "Ik vraag me af wat er mis is met mijn airconditioner" of "Ik heb een vraag").

Als je me geen deadline wilt geven of ik reageer niet, ben je vrij om me over een maand of twee terug te schrijven. Naast het feit dat een blogger, ik ben ook de oprichter van The New AirConditioner Blog, dat is een maandelijkse blog geschreven door de gebruikers van deze blog (de "AirConditioner Fans") om hun ervaringen van de airconditioner wereld te delen.

Ik ben erg blij en opgewonden om te zien hoe de blog groeit. Als je een idee hebt over wat te schrijven, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Hier is wat ik heb gedaan: Ik heb geschreven over airconditioners voor de afgelopen paar jaar nu. Ik heb een oogje op het onderwerp en toen ik de blog te lezen voor de eerste keer een paar jaar geleden, begon ik te kijken naar mijn verleden en hoe ik in deze blog. Het verhaal gaat als volgt: een tijdje geleden heb ik besloten om mijn eigen airconditioner te bouwen. Ik moest overtuigd worden om zoveel tijd, geld en moeite te investeren in een project dat me veel meer zou kosten dan wat ik ooit zou kunnen hopen te maken. Ik besloot dat ik zou beginnen met deze blog om andere mensen zoals ik te helpen.

Ik ben niet de meest populaire man in de wereld, zodat mijn opvattingen kan een beetje hard. Als gevolg daarvan krijg ik soms mijn volgelingen en supporters het oneens met mij. Ik begrijp dit.

Openingstijden

  • Maandag: 06:30 - 15:15
  • Dinsdag: 07:45 - 19:45
  • Woensdag: 09:00 - 15:30
  • Donderdag: 07:30 - 14:00
  • Vrijdag: 07:15 - 17:15
  • Zondag: 09:45 - 15:15