About us

Mijn Ebook, dat 'AirConditioner, the most important thing in the house' heet, verschijnt op 22 juli 2016 en is gratis voor iedereen.

Dus wat is airconditioning en waarom heb je het nodig?

Het kost energie. Dat is het eerste wat je zult ontdekken als je in de airconditioning of verwarming eenheid voor de eerste keer. Hoe meer elektriciteit wordt gebruikt, hoe koeler het wordt. Energie is ook nodig om het water (water in het bijzonder), het verwarmingselement en natuurlijk de elektrische stroom te koelen. Veel van de energie die wordt gebruikt in de airconditioning zit in het koelsysteem (het vereist ook de elektrische voeding).

Airconditioners hebben stroom nodig om te kunnen werken, daarom moet je de elektrische meter bij de hand houden om te zien hoeveel stroom je hebt. Als u een elektrische meter hebt, u ook het vermogensniveau van uw airconditioner controleren met behulp van de meegeleverde muurwrat of snoer (of u de stekker vinden waar de elektriciteit uit komt, wat meestal in de koelkast ligt).

Ik ben geboren in Utrecht en opgegroeid in Nederland. Ik ben bezig met verhuizen naar Nederland, dus ik hoop dat je me zo vaak mogelijk op social media vinden.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je geniet van mijn berichten! "Ik heb alle berichten over de airconditioner van de wereld doorgenomen. Het was een ongelooflijk moeilijk en fascinerend jaar voor mij. Ik had twee jaar om Nederlands te leren en daarna nog een jaar nederlands te leren. Dan nog een jaar. Uiteindelijk kreeg ik een baan in Nederland, maar ik kon de taal nog steeds niet. Ik woonde in Duitsland, dat was een beetje anders dan Nederland, dus het was een beetje moeilijk. Ik had ook moeite om op een trein naar Londen omdat mensen op treinen geen Engels spreken, en de trein bedrijven spreken geen Engels. Het was gewoon een echte strijd om het te maken. Het is niet dat ik het niet wilde doen, maar ik kon het niet.

Toen ik begon deze blog in 2010, had ik een ander idee van wat een blog moet worden en wat het zou moeten zijn over. Het is gegroeid en veranderd in de tijd, en nu wil ik u alles vertellen over de AirConditioner DIY Tutorials.

Toen ik voor het eerst begon mijn blog, ik dacht dat ik iets nieuws te doen, had ik alleen gedaan een paar coole DIY Projecten voor anderen. Dus toen het duidelijk werd dat ik een aantal coole projecten te delen, begon ik het plaatsen van een aantal van hen op mijn blog, en mensen echt gereageerd op hen en ik had een geweldige tijd. Dan, een van mijn vrienden op het werk, een AirConditioner Repair Expert, contact met mij op met een aantal van haar eigen coole AirConditioner DIY Projecten. Ik ben een beetje meer sceptisch over DIY Projecten die veel werk, maar ze gaf me een idee. Dus begon ik deze te delen op mijn blog.